Volunteer

Vaišnavu klostera projekts Latvijā!

 

Jauns Vaišnavu klostera projekts Latvijā pēc Šrī Šrī Rādhas-Gopīnātha kopienas (Čaupati/Chowpatty, Indija) principiem un vadlīnijām:

 

http://ourmonastery.wordpress.com

 

 

Šrī Šrī Rādha-Gopīnātha (ISKCON Čaupati/Chowpatty, Bombeja, Indija)

You need to be a member of ISKCON Desire Tree | IDT to add comments!

Join ISKCON Desire Tree | IDT

Email me when people reply –

Replies

  • srila-prabhupada-laughing_01.jpg?width=250Hare Krišna Mīļotie Braļi un Masas Dieva Mūsu Tēvā.

    Lūdzu pieņemiet pazemīgus cieņas apliecinājumus. Visa slava Šrīlam Prabhupādam!

    Mazliet par šī projekta vēsturi.

    Ar Garīgā Skolotāja Viņa Svētības Bhakti Vijnana Goswami Maharaja svētību un Šrī Šrī Rādha-Gopīnātha žēlastību pēdējos trīs ar pus gadus kalpoju Šrī Šrī Rādha-Gopīnātha templī-klosterī kā mūks. Šeit tiešam ar Viņa Sētības Radhanath Swami Maharaja Svētību un Presonisku vadību ir izveidojusies Gārīgā Valsība zemes virsū. Arvien biežāk mēs, kā viesu mūki saņemam lūgumus veidot kaut ko līdzīgu Šrī Šrī Rādha-Gopīnātha templim-klosterim arī Rietumos... Tādās reizēs mēs parasti atbildam: "Lūdziet par to Patiesi Lūdziet Šrī Šrī Rādha-Gopīnātham, jo ar Viņu Vadību un Svētību tas ir iespējams."

    Šā gada 22 Aprilī vecākais mūks Gauranga Prabhu lūdza gada laikā sagatavoties Srilas Prabhupadas missijas izplatīšanais Rietumus. Lūdzoties Šrī Rādhai un Šrī Gopīnātham par Viņu Personisku vadību šai kalpošanas missijā Rietumos, saņēmām atklasmes ka Šrī Rādharani un Šrī Gopīnāths jau gatavo mūsu klapošanas vietu un veidus, un ka tuvākajā laikā saņemsim tālākos noradījumus, kas darams. Tā 12 Maijā saņēmam šīs zemes piedavājumu Starptautiskā Vaišnavu Klostera izvēdie Eiropā.

    Pazemībā lūdzu Jums turpināt Patiesi Lūgts par A.C. Bhaktivedanta Srilu Prabhupadu, Viņa Sētību Radhanath Swami Maharaju un Viņa Svētību Bhakti Vijnana Goswami Maharaju, Viņu kalpošanu, jo šis Starptautiskā Vaišnavu Klostera projects Eiropā ir pilnībā Viņu Svētību kopējais Mīlestības, Askēzes un Žēlastības auglis. Visi pērējie šī projekta komandas locekļi esam puteklīši pie Srilas Prabhupadas un Maharaju Lotosa pēdām.

    "Kolektīvā vienotība ir svarīgāka nekā atsevišķas tīrību." ~ Radhanath Swami Maharajs

    Vēlot mūžīgu tīru kalpošanu Mūsu Dievišķā Skolotāja Šrīlam Prabhupāda Lotospēdām,

    Jūsu pazemīgais kalps BVG Janaka dasa das

  • Hare Krišna!

    Tās ir lieliskas ziņas.

    Iespēja kalpot Radhas un Krišnas dievībām būtu tik liela Krišnas labvēlība... Lai Jums izdodas, atbilstoši savām iespējām esmu gatava kalpot :) 

    Lai slavēts Prabhupāda!

  • Džai!!! Hare Krišna!

This reply was deleted.